Followers

Saturday, November 12, 2011

segmen lagi..lagi segmen



oleh sebab mata tak leyh nak tutup sekarang......aku menghupdate belog nie dengan segmen dari mereka2 nie la ye
jadi aku nak mengetag kengkawan:
dayah

9 si bijaksana berkata:

bee shaz wals said...

thank you husna join segmen dari shaz..link husna telah dimasukkan dalam entri segmen ini.tunggu hingga akhir segmen ini.mana tahu blog husna menjadi pilihan review dari shaz..oppss dah follow shaz?

husna said...

@bee shaz wals
welcome...and thanks jugak....hope shaz pown sudi2lah tegor pe2 yang ptt kat sini coz husna bru nak belajar berblogging...of coz dh...bak kata shaz kau follow aku,aku follow kau..(>.<)

NaLutdi n'iA said...

dri segmen yg sama .. (:
meh la berkawan2 ,
http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html

Juey Hame said...

dri segmen yg sme. jemput dtg blog jueyhame :)

nia raimi said...

dari segmen yg sma ;)
follow larh klaw sudi... ;)

Alissya_Yana said...

singgah dari segemn yang sama n follow awk
http://nature1002.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html

sukagelak said...

hai..dari segmen sama..follow balik yea..da follow sini :)

firnisa said...

salam kenal...singgah n follow dari segmen yg sama.... sudi2kanlah follow blog saye ye...:)

http://firnisaforever2283.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html#comment-form

NazuerahAzhar said...

datang dari segmen 'Kau Follow Aku Aku Follow Kau'. followed(!)

sempoi9.blogspot.com

Post a Comment